Hvilket hoppetau bør jeg velge? - WeJump2Fly

Hvilket hoppetau bør jeg velge?

Hvilket hoppetau skal du velge?

Det finnes utallige hoppetau ute på markedet, og mange spør, hvilket hoppetau er best? For å være helt ærlig så bør du ha flere hoppetau.La meg prøve å forklare hvorfor.

Når du skal begynne å hoppe tau kan det se enklere ut enn hva det faktisk er. Mange får sjokk over hvor krevende det er. Krevende i den fortstand at du snubler mer i hoppetauet enn hva du forventer. De av dere som går gått på aerobic, vil ha en fordel.

For at hodet, armene og beina skal samarbeide er det enklest bruke et beaded hoppetau. Dette er et perlehoppetau som går tregere rundt rundt deg og hodet får litt mer til tid å reagere. Du vil også lettere oppnå en bere rytme og kontroll. I tillegg så bruker du mer energi for å få hoppetauet rundt deg. Og for de av dere som googler " hvor mye forbrenne du med et hoppetau?" vil du finne til svar at det ligger en plass mellom 15-23 kcl per min. På 10 min vil du kunne forbrenne 230 kcl som kan sammenlignes med å jogge. De sammenligner ofte 10 min med hopping tilsvarer 30 min med jogging.

Oppsummert: Et beaded hoppetau vil gi deg bedre rytme og kontroll.

 

Hva med et PVC hoppetau?

Et PVC hoppetau er raskere og mange bruker dette hoppetauet 70-80 % i hoppeøktene sine. Hvorfor lurer du kanskje på, når du har lest alle fordelen med et beaded hoppetau over.

Et beaded hoppetau er som sagt tregere og når har lært deg nye steg med dette hoppetauet og bytter over til et PVC hoppetau, vil du bli overrasket over hvor fort du kan hoppe. Og det er da det er gøy!!

Du vil alltid dra nytte av å veksle mellom et beaded hoppetau og et PVC hoppetau så lenge du hopper.
Et beaded hoppetau vil være til nytte for deg så lenge du lærer deg nye steg.
Når du da bytter over til et PVC hoppetau vil du oppleve at det er mye enklere å få fart på alle triksene og stegene du har lært deg.

Ta med deg startpakken på hytteturen

Ta med deg hoppetauene på hytta. Det er ingenting som er så deilig å hoppe i kald frisk luft. Det eneste du behøver å tenke på er å ha et stødig underlag. Vi anbefaler derfor en hoppematte som er stor nok til dette.