Derfor er hoppetau så bra! - WeJump2Fly

Derfor er hoppetau så bra!

Svært effektivt

10 minutter med hoppetau har vist seg å være like effektivt, om ikke mer, enn 30 minutter med løping. Studien ble utført ved Arizona State University og fant et likt nivå av forbedring i kardiovaskulær gevinst mellom 92 mannlige idrettsutøvere delt inn i to grupper; den ene gruppen hoppet i tau i 10 minutter om dagen og den andre løp i 30 minutter om dagen over en periode på 6 uker.

 

Toner hele kroppen din

Hoppetau aktiverer benmusklene, men det toner også skuldre, rygg, bryst, armer og mage. Hver gang du tar foten opp fra bakken, engasjerer du kjernemuskulaturen uten å måtte sitte opp eller planke.

 

Utvikle allsidige atletiske evner

Bidrar til å forbedre hastigheten, håndøyekoordinasjonen, timing, reflekser, balanse og holdning. Mange idrettsutøvere fra andre idretter bruker hoppetau for å supplere treningen på grunn av dette.

 

Liten belastning på beina❗️

Hoppetau brukes faktisk for å hjelpe idrettsutøvere å komme seg etter leddskade, dette er fordi hopping er en sport med høy intensitet, men med lav belastning. Når det utføres riktig, med lave hopp fra fotballene, har hoppetau en lavere innvirkning på leddene dine enn jogging eller løping, og reduserer ikke bare ankel- og kneskader, men hjelper dem faktisk med restitusjonen ved å bygge opp musklene i anklene og knærne som støtte leddbåndene rundt leddet.

 

Enkelt å ta med og rimelig

Et hoppetau er superkompakt og bærbart slik at en treningsøkt kan skje hvor som helst; hjemme, på treningsstudioet eller arrangementet i en lokal park og mange andre offentlige rom. Den lave prisen gjør hoppetau til et rimelig og inkluderende treningsalternativ som er designet for alle og spesielt flott når du ikke har tilgang til et treningsstudio eller stor plass. 💪🏻

 

6️⃣ Det er bra for hjernen din

Å måtte koordinere så mange forskjellige deler av kroppen din øker aktiviteten i hjernen din. Hoppetau har vist seg å forbedre hukommelse, årvåkenhet, konsentrasjon og leseferdigheter. For tiden er det studier som undersøker fordelene med hoppetau for å redusere demens.

 

7️⃣ Det er gøy!!! 🎉

Å hoppe tau er en av de morsomste og mest kreative treningsformene som finnes. Det er enkelt å gjøre til favorittmusikken din, med barn, venner eller til og med som en form for meditasjon. De fleste rapporterer at de knapt skjønner at de trener!