Hvorfor skal du bruke et beaded hoppetau?

Grunnen er ganske enkel. Et beaded hoppetau vil gi deg mer kontroll og bedre feedback når du hopper.

Hva betyr det egentlig?

Når du først skal lære deg å hoppe ( ett hopp per runde) er det en fordel at hoppetauet går så sakte som mulig. Da får hodet, armene og beina tid til å reagere, slik at du ikke snubler i hoppetauet. 

Du vil alltid begynne med et beaded hoppetau når du skal lære deg nytt fotarbeid og armtriks. Et wire hoppetau som de fleste kjenner til, egner seg ikke til å lære seg nye fotsteg med. Det er rett og slett for raskt. Hvis du derimot skal bruke det i rene CrossFit økter der du skal knuse ut flest mulig double eller triple unders, vil et wire hoppetau være gunstig for deg.

Hvem kan bruke et beaded hoppetau?

Alle som liker å hoppe vil dra nytte av å veksle mellom et beaded hoppetau og et PVC hoppetau. Det er på grunn av at du vil bruke mer energi med et beaded hoppetau og blir sterkere i armene. Når du da bytter over til et PVC hoppetau vil du oppleve at det er mye enklere å få fart på alle triksene og stegene du har lært deg. Det er derfor vi anbefaler startpakken som inneholder begge disse to hoppetauene. Du vil få glede av begge disse, så lenge du holder på å hoppe.

Startpakken får du tak på www.wejump2fly.no 

 

Oppsummert er dette fordeler ved et beaded hoppetau:

- Designet for nybegynnere 

- Lettere å lære seg fotarbeid, releases og armwraps

- Tauet vil gi deg en bedre kontroll

- Tauet vil gi deg lettere en bedre rytme

- Gir en god feedback som vil si at du føler tauet når det kommer over hodet ditt.